Minuutti

Minuutti

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kyllä maalla on mukavata

Paetiin kaupungin kuumuutta K:n kanssa tänne mun kotiseudulle maalle. Osasyy tänne tuloon oli myös se, että paikkakunnalla järjestetään tänä viikonloppuna paikalliset ''festarit'', jonne vanhemmat pyysivät taksikuskiksi. Täällä on niin kuuma, että hiukan hirvittää edes ajatus siitä miten kuuma sitä Turussa mahtaakaan olla. :D
Oli oikeastaan ihan kivaa tulla käymään ''vanhoilla hoodeilla'', kun täällä tulee käytyä vuoden aikana oikeastaan vain jouluisin ja joskus pyhäpäivinä.. Ei oo kuitenkaan täällä paikat muuttunu sitten vuoden 2009 jolloin täältä lähdin. 1 rautakauppa näkyy tulleen maisemiin.. Kauheesti uutta porukkaa muuttanu paikkakunnalle, kun me vanhat ollaan häivytty kuvioista.
Kuulostan varmaan ihan satavuotiaalta kun sanon tämän, mutta ihaninta on kävellä pitkin poikin hiekkateitä ja kuunnella sirkkojen metelöintiä. Aurinko paahtaa niskaan ja voi kävellä ilman kenkiä paljain jaloin ilman, että on pelkoa siitä, että käveleekö lasinsiruihin, neuloihin, roskiin jne.... koiranpskaan astuminen on kuitenkin mahdollista. 
Alla kuvaa mun ''hoodeilta''










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti