Minuutti

Minuutti

torstai 16. lokakuuta 2014

Pompomit

Aina välillä tulee sellanen hassu ''haluan väkertää jotain'' fiilis. Selailin netistä lifestyleblogeja ja bongasin aivan ihanan blogin, jossa oli loistava ohje koristeeseen nimeltä pompom. Sen tekeminen kestää 10 minuuttia ja oikeastaan ainoat tarvikeet, joita tarvitaan ovat silkkipaperi ja sakset. Helppoa!

Turussa ei juurikaan täällä päin missä me asutaan ole askartelukauppoja josta hakea silkkipaperia ja muita askartelutavaroita tiimareiden mentyä konkkaan, kunnes muistin nostalgisen MUOVITUKUN! Paikan, jonka yläkerta on tupaten täynnä kaiken maailman lasten leluja ja lautapelejä, Jopa yläkerran lattia natisee samalla tavalla kuin 10v sitten!!
Alakerta on TÄYNNÄ sisustus-, askartelu- ja kotitaloussekatavaraa. Ja eilen sinne oli tullut jo myyntiin JOULU! <3 IHANAA. K:n mielestä muovitukku on vihoviimeinen paikka mennä mun kanssani, mutta en mä sitä sinne oo koskaan pakottanukaan ;D Itse tulee aina mukaan, voi olla, että tulee vahtimaan, etten tuhlaa koko tiliäni kaikenmaailman sisustusromppeisiin..

Niin, ne pom pomit :D Viritin ne makuuhuoneen ikkunaan, symboloivatkoon vaikka nyt sitten sitä ensilumea, jos se vaikka satelisi pian maahan. ;)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti