Minuutti

Minuutti

tiistai 12. elokuuta 2014

Dc fix

Kävin tänään pikaisella kirpparikierroksella. Löysin puhelimelle valkoisen ''nahkakotelon'', jossa on näytön suojana läppä. :D Vaikutti ainakin toistaseks kätevältä. Saa nähdä tuleeko sitten loppupeleissä kuitenkaan käytettyä. Samalla reissulla samalta kirpparilta mukaan tarttui myös alla olevassa kuvassa olevan mustan puisen norsukirjatuen. 

En pitänyt sen ruskeasta väristä ja mietin, miten sitä lähtisin tuunaamaan. Päällystin aikaisemmin kesän alussa ruskean puukuvioisen Ikean Malm- lipaston ja expedit- sarjan ruskean puukuvioidun tv-tason käyttämällä dc fix- kontaktimuovia. Muovi meni paikoilleen kohtalaisen hyvin. Aikaa meni jonkin verran ja kiroilua oli lievästi sanottuna ilmassa. Nyt näyttää kämppä paremmalta heti kun ei ole yhtä eriväristä huonekalua sekä makkarin puolella, että olohuoneen puolella, joka imee koko huoneen värin itseensä. 

Dc- fixin keksin alunperin selailemalla Googlen kautta eri tyylejä ja erilaisia sisustusblogeja etsien halpaa ja hyvää keinoa, joilla voi huonekalujen ja asunnon pintojen muuttamista pienellä budjetilla. Kävin heti hakemassa Bauhaussista pari rullaa muovia. Toinen mattapintaista valkoista ja toinen puukuvioitua valkoista kontaktimuovia. Hinta ei ollut rullaa kohden todellakaan mikään päätä huimaava. Maksoivat muistaakseni 9,95€/ rulla. 

Samaisella kalvolla nyt sitten päällystin myös tämän norsutelineen ja nyt samaa sarjaa aikaisemmin saamani valkoinen ''tuikkuorsu'' sai laumaansa uuden toverin. :D

K totesi kaupoilla, että tarviin isomman asunnon, joka on meidän oma, jota saan sitte sisustaa oman pääni mukaan. Sitä odotellessa. ;) 
(Mä kyllä tarviin kartanon sisutusta varten ja mahdollisuuden muuttaa sitä järjestystä joka viikko, kun mulle iskee sisustusvimma...)
Tv taso Dc fixin valkoisella puukuvioinnilla päällystettynä

Norsu kirjateline ennen

Teline nyt ja vieressä lauman toinen jäsen valkoinen tuikkunorsu



Dc fix valkoisella mattateipillä uuden elämän saanut Ikean Malm- lipasto

Nyt tää tyttö lähtee lenkille kun Turussa on näin upee keli, Tsau! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti