Minuutti

Minuutti

lauantai 4. lokakuuta 2014

Uutta omenaa ja sisustusta

Käytiin yhden ystävän kanssa ikeassa pyörähtämässä eilen. Se on kyllä kummallinen talo, sillä en ole varmaan koskaan lähtenyt ilman, että on joutunut visaa vinguttamaan... Aina sieltä ''löytyy jotakin kauheen tarpeellista.'' K sanookin aina, että ''se ikea on kyllä sellanen mesta, että sinne ku menee, se on menoa sitte!'' Tälläkin kerralla mukaan tarttu muutama kynttilä, sekä uusi ihana valkoinen lyhty, josta on kuvaa alempana. 



Ihanuus!!

Syksyllä meillä palaa kynttilät joka puolella




Päätin vanhan iphone 4s:n aloitettua temppuilun kesän loppupuolella, että ostan uuden luurin syksyn tullen. En ollu varsinaisesti päättänyt vielä merkkiä, mutta en ainakaan Nokiaan taikka Samsungiin vaihtaisi vaikka mikä olisi... No, eipä siinä sitten kovinkaan paljon vaihtoehtoja ollut, joten laitoin viime sunnuntaina omenan 6:n tilaukseen. Tuli postissa jo tiistaina ja ei kyllä kaduta! 
Vanha 4s oli 3v vanha, joten vaikka tässä on tullut muutama malli tämän uuden ja vanhan välissä, tuntuu toi kutonen ihan huikeesti paremmalta. Kovin on kapeampi kuin vanha, mutta se ei minua ainakaan haittaa! Tottakai heti kun puhelimen ostin alkoi osa spekuloida sitä, miten puhelin mahtaa selviytyä vääntymättä ja katkeilematta, sain linkkiä muutamaan videoon, jossa kutonen väännetään käsivoimin katki. SO WHAT? En mä niin aio tehdä, ja mulle on ihan sama, jos jonkun mielestä toi on pjaskaa.. MÄ TYKKÄÄN :D


On niillä vaan eroa <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti