Minuutti

Minuutti

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Hei beibi lähetään uimaan

Nih. Kirjottelin äskettäin tätä tekstiä ipponella, mutta painoin vahingossa väärää nappia ja PUF. Koko teksti katosi, myös luonnoksista. No, siirryin siis siksi koneen ääreen näpyttelemään ja koitan muistella mistä kirjoittelin. 

Taisi alkaa sillä, miten pyöräillessäni takaisin töistä kotiin mieleeni juolahti jostain kumman syystä ajatus. Mä haluun uimaan! Laitoin K:lle viestiä ja lähdettiin sinne samaiselle lammelle, jossa eilenkin oltiin uimassa. Ihanan rauhallinen paikka, ei mitään meteliä. Ja eritoten se ihana viileys, kun tulee pois vedestä. Heti tuli ihanan virkeä olo! 

Ehdotinkin tuossa taannoin K:lle, että jotta koska kun saadaan mahdollisuus muuttaa, voisikohan meillekin kaivaa samanlaisen lammikon ja siihen rakentaa rantasaunan viereen. Olisin siellä varmaan jokainen kesäilta, mikäli siellä tarkenisi ja kesäviikonloppuina voisi lammella olla yötäkin.  

Nyt vietetään lauantai-iltaa parvekkeella istuskellen. Grilli pöhisee viekussa kun K kokkaa. :) Avattiin kaikki parvekkeen lasitkin kokonaan auki, että saataisiin koko asunto viileäksi yötä kohden. 
Tänään on vasta maanantai ja mieleen hiipii jo ihana ajatus seuraavasta viikonlopusta.. 
Tästä tulee kyllä vielä piiiiiiiitkä viikko.... 
Ai että! 
Räps!
Ehkä söpöin munakello ikinä! Löytyi Tigerista ja pääsi heti keittiössä paraatipaikalle! 

Ostin lammelle mennessä Seppälästä tällaisen huivin kun ajattelin, että voisi olla näppärä ja kevyt päällä. Kysymys kuuluu, miten tämän pukee hyljevartalolle ilman, että näyttää puoliksi lyttyyn lyödyltä ilmapallolta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti