Minuutti

Minuutti

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kesä ja kirppikset (ja ehkä hiukan kärpäset kans ;))

Silloin kun ulkona on niin kuuma, ettei tarvii enää karvalakkii, mut ei kuitenkaan jaksa helteen takia edes ajatella rannalle raahautumista ja itsensä kärventämistä, on hyvää ajankulutusta kävästä kirpputorit läpi. Ns. parhaita kirppiksiä oat Turussa omasta mielestäni Kirppis Center Länsikeskus, Kirppis Center Manhattan ja Manhattanin vieressä oleva erityisesti lapsille ja vauvanvaatteille tarkoitettu kirppis. Siellä on välillä kiva kävästä pikaisesti ''ku kaikki on nii söpöö'', vaikka miinusta tulee siitä, että ko paikka menee kiinni jo klo 17:00. 
Välillä sitä kuitenkin pysähtyy ihmettelemään, mitä ihmettä mahtaa kirpputorille tavaransa tuonut täti tai setä ajatella omaisuutensa arvoksi kun rikkinäisiä tavaroita ja likaisia vaatteita notkuu myyntikojuissa vinot pinot ja hinnat hipoo pilviä. Mikä niissä maksaa? Ehkäpä DIY on nyt muotia mutta en mä ainakaan maksa jostain päälliskauppana alunperin saadusta Nivean rantapallosta 5 euroa siks että sillä on ''tunnearvoa''... Noh, kuten sanonta kuuluu, ''Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan tyhmä, joka maksaa'' pitänee varmaan tässäkin yhteydessä paikkansa...
Välillä sitä löytää (ainakin omasta mielestään) kaikennäkösiä ''aarteita'' ja ''löytöjä'', vaikka K:n mielestä mä kannan turhaa tavaraa kotiin. (Itsehän en siis tietenkään koskaan milloinkaan ikinä kimise mistään työkaluihin tai rakennusalaan liittyvistä hankinnoista ja kisko K:ta Bauhausissa puoliväkisin kassoille ja huokaile mahdollisimman tylsistyneen näköisenä, että pääsisin pois..) ((Siis miten voi olla esim vasaroissa niin paljon eri valinnanvaraa.?)) Noh, jokatapauksessa turhia taikka ei, alla on muutama mun mielestä ''ihan helmi'' löytö, oli ne sitten kuinka turhia tahansa.
kello 2€


purkit 2-4€

alusta 1€

näitä 2 ja voirasia yht. 12€

2€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti