Minuutti

Minuutti

lauantai 19. heinäkuuta 2014

3, 2, 1 (16.7.2014)


Tästä se alkaa. Nimittäin elämäni ensimmäinen blogi, johon sain inspiraation oikeastaan viime yönä klo 03:00 kun nukkumattia ei kuulunut vieläkään ja lampaiden laskenta alkoi lähinnä ärsyttää.
Mutta nyt siis siihen olennaiseen osaan. Kaikilla muillakin on blogi, joten päätin mäkin sitten kokeilla. Blogin nimi pohjautuu lähinnä siihen, miten hetken mielijohteesta tän tänne vuodatukseen laiton pystyyn. Heti ensimmäinen ajatus oli tottakai, että lukeeko tätä kukaan koskaan? Noh.. onpahan mulla ainakin sitte oma ''somepäiväkirja'' minne kirjotella. 
Koneen tällä puolella näppäimistöä näpyttelee parikymppinen naisen alku, joka asustelee miehisen puoliskonsa kanssa Suomen ensimmäisessä pääkaupungissa Turussa rauhallisen asuinalueen kerrostalon ylimmän kerroksen kaksiossa. Molemmat tullaan kaupunkiin maalta ja haaveillaan vielä takaisin muutosta ''sit ehkä joskus''. 
Työssäni käytän joka päivä imuria, palloa, ruusua, timanttia ja puustia. (Heh) Miehinen puoliskoni taas haaveilee oman työnsä ohella maailman kaikista vasaroista ja DeWalteista joista tämä tyttö ei ymmärrä mitään. Vapaa- ajalla kuvailen kaikkea innoissani kuin pikkulapsi ja niitä kuvia lataan tänne blogiin aina tasaiseen tahtiin. Sen lisäksi ollaan, liikutaan, kotiseutumatkaillaan mm mökille ja takaisin ja ihmetellään yhdessä maailman menoa.
En osaa varsinaisesti lokeroida tätä blogia itsekään minnekään kategoriaan. Täältä löytyy kaikkea sopivasti/sopimattomasti sekoitettuna. Jännä nähdä mitä kaikkea tänne tulee tulevaisuudessa koottua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti