Minuutti

Minuutti

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Sunnuntai

Lepoa ja palautumista viikonlopun rientojen jälkeen. 

Kesä kuivattaa mulla aina ihon ja joudun käyttelemään kaikenmaailman perusvoiteita enemmän kun talvella. Varsinkin jostain syystä kädet ja sormienvälit kuivuu ja iho halkeilee.
Epäilen, että johtuu osittain siitä, että töissä käytän suojakäsineitä ja välillä kun on oikein kuuma, eikä hanskoja saa pois otettua, hiki valuu hanskojen alta käsivartta pitkin. Nams..  

Oon koko kesän ajan kokeillu kaikenmaailman rasvoja ja kalliita apteekin mömmöjä käsien pelastukseksi, ja pitkä etsintä on viimein tuottanut tulosta!
Löysin Citymarketissa ruokaostoksilla ollessani Lumenen Arctic aqua sarjan 24h deep moisture hand cream syväkosteuttavan käsivoiteen. Tuoksu on ihan ookoo, ei liian vahva, keinotekoinen, eikä mummontuoksuinen mitä mun mielestä monet jopa kalliimmat rasvat on. Löytö! Näitä sai tarjouksesta 2kpl 4,95€. Ei paha hinta siis. ;)

Pelastaja

Oltiin kaveriporukalla lauantaina jokilaivoilla istuskelemassa ja ystävälläni oli Maybellinen Baby lips- huulivoide mukanaan, jota hän kehui. Voide lupaa ''vauvan pehmeitä'' huulia, mitä se sitten ikinä mahtaakaan tarkoittaa. :D ( Oon kuullu puhuttavan vaan että pehmeä kuin vauvan peppu.) oudolta siis kuulostaa.. :DD Kaikkea uutta kun täytyy kokeilla mitä kosmetiikkapomot kehittää niin otin värittömän, sopii käyttää sitten töissäkin välillä. :) 
Vauvanpehmeitä huulia odotellessa :D

There's no way i'm gonna do that





 Parasta ''palautumisruokaa'' on ehdottomasti pekoniaurajuustobroilerpasta. Namskis. Sitä siis ruokalistalla tänään. Loppukevennyksenä banaanipirtelöt. Syy? Siks, et tänään on sunnuntai ja siks et banaanit oli tarjouksessa 1€/Kg :D
( Meillä asuu varmaan apinoita. Banaaneja on jo tämän päivän aikana menny ainaki 5, joten aina kun ne on tarjouksessa, otetaan ainakin se 3kg mukaan. :D )


Aurajuusto,-pekoni-, broilerpasta



 Pirkka Reilunkaupan ruusut oli tarjouksessa ja kun kukkia en juurikaan koskaan saa. ( Eipä sillä, en niitä pyytänytkään ole, ei voi K:ta syyttää) nappasin mukaan pari kimppua ja lykkäsin keittiön pöydälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti