Minuutti

Minuutti

tiistai 18. marraskuuta 2014

Tiistaita!

K:n kaveri tuli meille kattomaan töllöttimestä jotain leffaa, joten annan ukkojen olla rauhassa ja vetäydyin makuuhuoneeseen katsomaan läppäriltä tv- sarjoja, jotka on jääneet katsomatta viimeviikolla kun sairasteltiin. Toi Suomen kaunein koti on kyllä ihana ohjelma. Sen jälkeen kun omaa huushollia kattelee ni alkaa haaveilla mitä sitä tekis jos ei olis vuokra-asunto... Ehkäpä sitä sitte joskus vielä pääsee sisustamaan ja remontoimaan OMAN kodin jossakin päin Suomea... 

Joulu tulee, ihan varmasti. Ainakin mitä nyt katsoo täällä kaupungissa kerrostalo/omakotitalojen ikkunoita ja pihoja. Erinäiset jouluvalot ja joulukoristeet löytyy jokaisesta talosta  muutamat ja myös ne karseet monivärisinä vilkkuvat värivaloketjut on joku asentanu naapuritalossa paikoilleen.(Makuasiahan se on toki, mut on ne nyt aika kaameen näköset... :D )
Sunnuntaina oli citymarketissa jouluavajaisia ja Myllyssä oli jouluavajaisia ja vaikka mitä ohjelmaa. Vietiin siskon kanssa mummi katsomaan sinne Jonne Aaronin keikkaa ja hipsittiin keskenämme rättikauppakierrokselle. 

Mäkin sitten sain K:lta luvan laittaa valoja kotiin vaikka ensin sovittiin, että vasta joulukuun puolella. (Voitin ;))

Alla kuvaa näin tiistai-illan kunniaksi meitin väläyksistä.

Tää oli viime joulun alla vaan niin söpö ja en tykkää niistä perus kolmiokyntteliköistä mitä on joka paikassa



Vessan pallot..










Sain nuo puiset keittiövälineet joskus isoisoäidiltäni, en ole raaskinut niitä hävittää. Laitoin ne Pentikin kynttilälasiin ja sinne led valoketjun.











































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti